Минимум 218 хиляди лева за Mercedes EQS в България

NetNews

Mercedes EQS вече официално се продава в България, а конфигуратор с наличните опции и техните цени може да бъде намерен на българския сайт на марката. Базовата цена на модела започва от малко над 218 хиляди лева за стандартния EQS 450+ с мощност от 333 конски сили и пробег от 734 километра.

При базовата версия получавате по-малкият вариант на MBUX системата с два екрана, подобна на тази при S-Klasse, различни асистенти за шофиране, безжично зареждане за мобилни устройства, 360-градусови камери, безключов достъп и стартиране на автомобила, 19-цолови джанти, кожени електрически седалки с памет и други.

Ако решите, че искате да разгърнете пълния потенциал на електрическата лимузина, то лесно може да се разделите с над 300 хиляди лева за които да получите богато оборудван EQS 580 4Matic. При него разполагате със задвижване на четирите колела и мощност от 523 конски сили и ускорение от 0 до 100км/ч за малко над 4 секунди.

Допълнителните екстри пък включват подобрената MBUX система с три дисплея, AMG Line екстериор и интериор със специфични брони, джанти, волан и седалки. Естествена кожа, дигитални фарове, завиващи задни гуми до 10 градуса, Head-Up дисплей с виртуална реалност, по-добра озвучителна система и други.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мария унизи Рачков

Певицата Мария унизи Димитър Рачков по време на първото му шоу за този сезон, пише Hotnews.bg. Миньончето има кратка роля на сцената по средата на предаването в доста странен аутфит-почти гола, но с кубинки. Тя изскочи от сандък след фокус и не спря да се хили на шегите на комика, […]