Министърът на културата почете вокалистa на P.I.F. Димо Стоянов

NetNews

''Изгубихме един истински талант, който увлекателно разказваше на малките и на големите за изкуството – и с музика, и с театър, и с всички изразни средства, в които намираше своя център. Това написа в профила си във Фейсбук министърът на културата Боил Банов по повод смъртта на вокалиста на група P.I.F. Димо Стоянов.

"Сцената бе негов дом, а професията си сам определяше като „ощастливител“ – човек, който създава неща, които карат хората да се чувстват по-добре и им връщат усещането за нормалност.

Сигурен съм, че там някъде, на небето, приказката за малките и за големите на Димо Стоянов продължава, а звездите ще имат вече кой да ги прибира сутрин. Дълбок поклон!", написа още министърът в социалните мрежи.

Димо не успя да пребори коронавирусната инфекция и почина на 45 години.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Строежът в Китен – законен, но навлязъл в общинска алея

Строежът на брега на Китен е законен, но е навлязъл в общински терени. Това констатираха от Община Приморско след направена проверка на място, уточни БНР. Жилищна сграда, с басейн и паркинг, ще изникне на метри от морския бряг в Китен. За целта е изкопано голямо количество земна маса и това […]