Миролюба Бенатова: Пропукването на „тефлона Борисов“ (ВИДЕО)

NetNews

Пропукване – това е думата, за която се сещам през последните дни. Пропукване на тефлона, пропукване на защитната обвивка около образа на Бойко Борисов. И при тефлона, и при Борисов изпъква един недостатък. Недостатък, укриван с цената на всичко. Тефлонът е токсичен, Борисов вече също.

Борисов, освен с поста, се раздели окончателно и с образа си. Образът на онзи, който винаги успява да превърне дефекта в ефект. Онзи, умел сладкодумец, който успя да превърне десетки врагове в почитали. Онзи, който не се страхуваше да застане пред камера и микрофони, за да сподели поредната груба или украсена лъжа. Борисов напусна през задния вход, когато предаде властта на служебния кабинет. Отиде си с монолог, за да не чуе въпроси.

Може би вече Борисов знае, че торбата с лъжите е празна или пък се надява и се готви да се върн отново. Разчита до тогава въпросите да бъдат забравени. А някои въпроси са толкова обикновени. Например: Получавате ли кюлчета и момичета за рождения ден и какво ви кара да ходатайствате пред чуждите служби за ветеринарните сертификати на един от партньорите си на карти. Казват, че в игрите на карти Борисов не умее да губи. Ще видим след два месеца дали ще трябва да се научи да губи на избори.

Миролюба Бенатова, Алтернативата

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нанси Карабойчева чака второ момченце (СНИМКИ)

Мис България 2013 Нанси Карабойчева и волейболистът Добромир Димитров са в трепетно очакване на втори син. Бебето ще се появи през юли, разкри самата Нанси. По същото време през изминалата година проплака първото им момче Матей. Новината, че Нанси очаква втора рожба изненада както почитателите, така и част от близките […]