Млада майка свали 43 кг благодарение на 3 прости правила

NetNews

Тридесетгодишна жена през целия си живот е имала наднормено тегло, но в един момент е решила да се прости завинаги с него. Австралийката Софи успява да свали повече от четиридесет килограма, спазвайки три прости правила, пише jenata.blitz.bg.

Софи Робъртс се решила на важната крачка, когато теглото ѝ достигнало 108 килограма. Тя споделя, че в битката с излишните мазнини са ѝ помогнали три много прости правила.

Първото – следене на калориите.

Макар да не било лесно, тя е забравила за любимите си сладкиши. Това правило ѝ помогнало да се отърве от психологическия натиск, причинен от прекомерните забрани.

Софи следи не само съдържанието на калории, но и състава на храната, която консумира. Това всъщност е и второто ѝ правило.

Според нея така една жена става много по-дисциплинирана по отношение на храненето, а яденето на правилни продукти, които са здравословни, се превръща в нейна рутина.

Третото правило е планирането. Всеки ден тя трябва да ходи поне по двадесет минути, а веднъж в седмицата създава менюто си за хапване. След това си прави и списък с продукти, които да купи от магазина, без да се разсейва с излишни покупки.

Софи е уверена, че планирането ѝ помага да остане в „правия път” и да не прекъсне процеса на отслабване.

През първата година тя е свалила около 19 килограма, а след това цели 24.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кирил Петков: Има и други от ИТН, които не искат да протестират с Пеевски

„Има и други депутати от „Има такъв народ“, които не искат да протестират с Делян Пеевски“, каза премиерът Кирил Петков в интервю за бТВ. „Когато отвън пред парламента Пеевски протестира срещу това правителство, когато ГЕРБ ясно изявява желание, че няма да има подкрепа, когато „Възраждане“ с договорките с Митрофанова застават […]