Младежи се сгодиха на 1351 метра надморска височина в Родопите

NetNews

Влюбени младежи се сгодиха на 1351 метра надморска височина в Родопите – на панорамната площадка „Върхът“ край смолянското село Могилица. Двойката е от Смолян, но учат и работят в Германия. Репортаж на кореспондента на БНР:

Дафни Горсова казва заветното "да" на Даниел Чакър Джиев, но първоначално не искала да се качи на площадката, където кавалерът я поканил под предлог да се снимат.

"Тя знаеше, че просто ще се снимаме. Нямаше понятие, че щях да ѝ предложа. Казах ѝ, ако може само да си затвори очите за малко, за да и задам последен въпрос. В момента, в който ѝ казах да си затвори очите и ѝ пуснах ръката, за да извадя пръстена и тя се разплака. Горе беше приказка. Всичко беше в мъгла отдолу. Точно на 5 метра под нас всичко беше в гъста мъгла".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хибридни шкоди за британската полиция, бърза помощ и пожарна

Skoda представи специализирани версии на хибридните Octavia и Superb, подготвени за нуждите на полицията, противопожарните служби и спешната медицинска помощ във Великобритания. Всички автомобили ще се предлагат с два типа каросерия, 360-градусово осветление и пълна интеграция на комуникационните системи с бордовата мултимедия. Чехите определят Octavia vRS iV като "идеално решение […]