Мним пощенски служител измами възрастни

NetNews

"Установен е втори случай на измамен възрастен човек в София. Извършителят е същия, той отново се е представил за служител на Пощата. Измаменият възрастен мъж е на 83 години", заяви на брифинг административният ръководител на СРП Невена Зартова.

"Обвиняемият се е представял за служител на пощата, той е задържан. Искам да благодаря на гражданите, които незабавно сигнализираха на 112 за този случай. Днес сумите бяха възстановени и на двамата пострадали. Сред приоритетите на прокуратурата е противодействието на престъпления към възрастни и самотни хора", каза Зартова.

"Такива измами са посегателство към достойнството на възрастните хора. Можем да бъдем по-отговорни към нашите родители, да ги предпазим от такива престъпления", каза старши комисар Георги Хаджиев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Преизбраха Карадайъ за председател на ДПС

На първата по рода си онлайн отчетно-изборна конференция Мустафа Карадайъ бе преизбран за председател на Движението за права и свободи (ДПС). Това съобщиха от пресцентъра на партията. „С този избор ме натоварвате с тежестта да продължавам да работя всеотдайно, за да го оправдавам всеки ден”, с тези думи председателят на […]