Моника Валериева лъсна в лесбийско порно (ВИДЕО 18+)

NetNews

В интернет не може да се покрие нищо, ако си популярен човек, а и не само. Всеки един от нас оставя дигитален отпечатък, който ще се пази доста дълго време. Същото важи и за Моника Валериева, чиято кариера стартира със сериозни порции голота и скандали.

Каналът Vbox7 публикува старо, но доста пиперливо видео, в което участва Моника, а компания ѝ прави Галя Димитрова. Кадрите са правени по време на фотосесия за една от мъжките Библии, но запечатаното не изглежда никак невинно, както и сами може да се убедите.

На кадрите виждаме една доста разкрепостена Моника, която се милва нежно с Галя Димитрова. Мацките се забавляват пред камерата ту с еротично облекло, ту както майка ги е родила.

Днес Валериева определено не демонстрира толкова разкрепостено поведение, името ѝ не се свързва със скандали. Връзката ѝ с Меди е една от любимите теми на родните таблоиди, които редовно ги събират и разделят. Истината е, че нито Меди, нито Моника са коментирали връзката си на този етап, защото двамата избягват интервюта и публични изяви, пише novini.bg.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ВВС на Украйна: Русия използва ирански дронове

Военновъздушните сили на Украйна потвърдиха, че руската армия използва ирански дронове на територията на страната. Това казва в национален ефир председателят на ПС на въоръжените сили на Украйна Юрий Игнат. „Що се отнася до Иран, има доказателства, че руската армия наистина получава и вече използва ирански безпилотни самолети. Вече видяхме […]