Мотосъбор „Бакаджик 2021“ ще се състои от 14 до 16 май край Ямбол

NetNews

Яка рок музика, рев на мотори, тотално шоу, много атракции и забавления и разбира се – бира. Това може да очакват всички желаещи да се включат в Мотосъбора „Бакаджик 2021“. Събитието ще се състои този уикенд на емблематичната местност край Ямбол. Организатор е ямболският мотоклуб „The Riders MC” – един от най-големите в България. Очаква се за събора да пристигнат многобройни любители на моторите от страната, както и от приятелски клубове от съседни страни.


Официалното откриване е в петък, 14 май, от 18.00 часа. За следващите два дни – 15 и 16 май, е подготвена богата програма. На сцената ще се изявят рок-групите „Крос“, „Епизод“ и „Елинор“. Подготвени са различни зрелищни състезания и демонстрации за търсачите на силни усещания и за забавление на публиката. С традиционното за Ямбол събитие започва поредицата от мотосъбори в страната.


Организаторите от „The Riders MC“ призовават всички шофьори към отговорно поведение и толерантност на пътя.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Георги Петков на вратата на Славия още един сезон

Вратарят на Славия Георги Петков най-вероятно ще остане в отбора и през следващия сезон. 45-годишният ветеран продължава да попада в групата на „белите“ въпреки напредналата си възраст. Стражът се чувства отлично и е готов да помага на младия Светослав Вуцов. Петков пази в контролите по време на зимната подготовка. Трета […]