Мощна експлозия край Бристол, има много жертви (ВИДЕО)

NetNews

Мощна експлозия избухна в склад близо до английския град Бристъл. Съобщава се за множество жертви. На място са пристигнали пожарникари, полиция и парамедици.

Очевидци разказват, че са чули силен взрив, който е разтърсил сградите в района и на място са пристигнали около 10 линейки.

Има много ранени или загинали при взрив в склад близо до английския град Бристъл, съобщи Пи Ей Медия, като цитира пожарната и спасителната служба на Ейвън, предаде "Ройтерс".

Преди това пожарната служба заяви в "Туитър", че е реагирала на инцидент, след като е била повикана заради голяма експлозия в Ейвънмут, Югозападна Англия. Службата каза, че са били изпратени и екипи на полицията и спешна помощ.

По информация на посолството на България в Лондон няма данни за пострадали българи при аварията в станция за пречистване на отпадни води в английския град Бристъл. Мисията ни е в контакт с местните власти и в готовност да окаже съдействие при необходимост.

Първоначално бе съобщено, че има много пострадали, без да се уточнява дали става дума за жертви или ранени.

Според вестник „Сън“ на този етап може да се съобщи само за ранени, като полицията издирва хора, които се водят изчезнали. Инцидентът е станала в индустриален комплекс в Ейвънмаут край Бристол, където огромен метален съд за съхряванане на химикали за обработка на отпадни води се е разцепил при взрива.

След екслозията множество хора, които работят в околните бизнеси, са се втурнали да бягат. Хеликоптер в района издирва хора, които са в неизвестност. Води се разслезване на причините за инцидента. Природозащитниците изразиха притеснения, че в района е разлят опасен химикал.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мишел Онфре: Европа се превърна в новия Трети свят

Епидемията ни показва брутално, че Маастрихтската империя се провали: тя не е в състояние да произведе и достави маски на болногледачите, които посрещат жертвите на епидемията! Италия, която е част от Европейския съюз и има 60 млн. жители, регистрира повече починали от коронавируса от Китай, страна с 1,3 млрд. жители! […]