Мъж и жена заплашиха с брадва полицаи в Монтанско, взеха 5-те им деца

NetNews

Мъж и жена заплашиха с брадва полицаи в Монтанско, взеха им децата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Случката е от вчера. Около 11 часа униформени посетили адрес в Крива бара, обитаван от 45-годишен криминално проявен. Ченгетата били извикани за оказване на съдействие на служители на закрила на детето в Лом при извършена от тях проверка.

В хода на контрола мъжът се заключил в дома си заедно с 31-годишната жена, с която живеел на семейни начала, и петте си малолетни деца. При разговор с него, в който му било казано да отключи, за да бъде извършена проверката, той се заканил с брадва на служителите на реда. След проведена продължителна беседа мъжът отключил входната врата и проверката била извършена.

Двамата с 31-годишната му жена били задържани за 24 часа в полицейския арест на районното управление в Лом, а децата са настанени в приемни семейства.

Извършено е претърсване в дома, при което са иззети веществени доказателства – 2 брадви. В районното управление на Лом е образувано досъдебно производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Последиците от 9/11: в Ню Йорк продължават да умират хора

На 11 септември 2001 два самолета се врязаха в кулите близнаци в Ню Йорк. Но смъртта не си отиде и в годините след това. Много хора починаха от отровните изпарения. Други страдат до днес от различни заболявания. Цял свят видя ужасяващите кадри от терористичното нападение срещу Световния търговски център на […]