Мъж простреля карловски бизнесмен, докато му показва пистолета си

NetNews

На 9 май бизнесменът Марин Гърдев от карловското село Васил Левски отишъл на гости на приятеля си Кирил Петков. Гърдев е известен в региона на Подбалкана и се занимава с изкупуване на скрап.

55-годишният Петков от същото село поканил бизнесмена на гости, да празнуват заедно Деня на победата.

Събрали се около барбекю, цел ден яли, пили и се веселили.

Многократно на гости ходили хората от селото, хапвали, пийвали и си тръгвали. Гърдев и Петков обаче неизменно били на барбекюто и не спирали да вдигат чашата.

Вече били солидно почерпени, когато Кирил Петков извадил незаконни си пистолет Макаров и започнал да се хвали пред приятеля си какво оръжие има. Гърдев настоявал да бъде свален пистолетът, казал, че ще стане някоя бела, но собственикът на оръжието заявил, че вътре няма патрони, съобщи Блиц.

Насочил го към приятеля си, натиснал спусъка и внезапно проехтял изстрел. Куршумът минал през пръстите на едната ръка на Гърдев, но траекторията му продължила на горе към главата и вероятно куршумът е засегнал врата му.

Днес ще му бъде направен скенер, за да се види точно къде е заседнал куршумът.

Веселякът Петков е бил арестуван за 24 часа. Разследващи са категорични, че станалото не е било умишлено и инцидентът е неволен.

Опасност за живота на простреляния няма.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пада мораториумът за концесии, сделки и назначения

С назначаването на служебно правителство от президента Румен Радев отпада и въведеният от 45-ото Народно събрание мораториум върху концесии, сделки и назначения. Неговото действие беше обвързано именно с избора или назначаването на нов кабинет. С мораториума, който ГЕРБ атакува пред Конституционния съд, бяха засегнати правомощия и на други власти. За […]