Мъж с мачете спретна страшен екшън в заведение на пъпа на София

NetNews

Грозни сцени са се разиграли в центъра на София. Мъж от Бургас е буйствал в ресторант на "Витошка" в сряда вечерта, пише GlasNews.bg.

Стоян Колев, който е осъждан, е извадил мачете, с което е шокирал клиентите и персонала в заведението. Отделно от това е хвърлял храна из целия ресторант.

Няма информация да има пострадали.

Мъжът е бил задържан от органите на реда извън заведението, на около 30 метра от обекта. Отведен е в ареста на 4 РУ.

Предстои да му повдигнат обвинения.

Малко след разигралата се сцена, Колев е публикувал поредното си видео включване, в което казва: „Хубаво стана, че ме арестуваха. Иначе можеше да направя някоя глупост. Сега ще се махна от държавата, ще си взема момичето с мен и отивам в Испания, да бъда генгста!“.

По данни на "Флагман", съвсем наскоро събарящият климатици Стоян Колев е излязъл от психиатрично заведение в столицата, където е прекарал последните няколко месеца.

Остава неясно дали идеята му да напусне България е осъществима, тъй като само за няколко седмици, откакто отново е интегриран в обществото, той не е спрял да прави изцепка след изцепка.

Дали заради „гледания“ в социалните мрежи, чиито потребители изглежда са му големи фенове, или просто такова е поведението на бургаския кримигерой, факт е, че той успя да се забърка в не една или две скандални ситуации, всяка от които може да му коства ако не присъда, то поне глоба.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Експерти: Маркировката на новия участък от „Тракия“ край Стара Загора е опасна

Маркировката на новоремонтирания участък от магистрала „Тракия“ в района на Стара Загора не отговаря на изискванията и е опасен за шофьорите. Това твърди Европейският център по транспортни политики. Пътната агенция отказа коментар, но ще направи специална проверка по това обвинение. Два месеца след ремонта Европейският център по транспортни политики изследва […]