Награди и празнично настроение в ПТГ „Ив. Райнов”- Ямбол

NetNews

Най-ценно е, когато получиш признание от хората близо до теб. Това чувство изпитаха днес изявени ученици от ПТГ „Иван Райнов” в Ямбол.

Възпитаници на професионалната техническа гимназия от различни класове получиха специални грамоти и подаръци, заради активното им участие в училищния живот. За приповдигнатото настроение се погрижиха други техни съученици, превъплътили се в образите на Дядо Коледа и Снежанка.

Приказните „гости” удостоиха и с наградата „Ученик на месеца” за декември Иван Чолаков от 9А клас.

С пожелания за здраве и светли празници коледни картички получиха и всички служители от екипа на професионалната гимназия.

В навечерието на Рождество Христово директорът на ПТГ „Иван Райнов” Емилия Кремъкова отправя поздрав към всички ученици и учители с пожелание за весели празници, прекарани с любимите хора и сбъдване на най-съкровените желания!

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Lada Niva беше превърната в къща на колела по поръчка на немски клиенти

Компанията „Автокемперпром“ подготви още един мобилен дом на базата на търговския пикап ВИС-2346 (Niva). Компанията оборудва колата с кемперен модул, като за целта бе преработено и част от шасито и окачването. Подобренията засягат и двигателя, а вътре има всичко необходимо за дълги пътувания. Кемперният модул е ​​изработен в черно и […]