Над 190 спортисти са без ток на Белмекен

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Над 190 спортисти са без ток на Белмекен

Снимка: БГНЕС

Олимпийската шампионка Румяна Нейкова алармира чрез Дарик радио, че от понеделник на вископланинската база в Белмекен, където се коват спортните успехи на България, няма ток.

Над 190 спортисти се отопляват и тренират благодарение на генератор, но няма топла вода. Подготовка в момента там водят освен гребци, боксьори, джудисти и доста чуждестранни спортисти.

„В момента се намираме на Белмекен, на истински натурална среда – без ток, без топло, без вода. Всъщност сме с топло, защото шефът на базата е осигурил парно, но за да имаме парно и храна, няма как да имаме топла вода. Нали се сещате как се тренира в такава обстановка. Ние сме много хора – 190 човека от различни държави, различни спортове. Лично аз се притеснявам, че се излагаме пред чужденците“, заяви олимпийската ни шампионка от Пекин 2008.

„Проблемът е от понеделник и тези, които доставят тока не взимат никакви мерки. Вече спряха да вдигат телефона. Явно за тях това е нещо нормално. Ние живеем в 21 век. Това е стряскащо, недопустимо“, заяви още Нейкова.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Републикански пътища в Ямболско нямат Акт 16 след ремонт и са правени без строително разрешение (документи)

За едни от най-често използваните и най-натоварени републикански пътища в Ямболска област, както и за две изградени на тях кръгови кръстовища съществуват сериозни съмнения за извършено незаконно строителство. Става въпрос за основните ремонти на пътя Ямбол – Чарган и на отсечката Околовръстен път Ямбол – с. Калчево – с. Победа – с. Челник, където са и новопостроените кръгови кръстовища /на разклона за с. Козарево и в град Ямбол до магазин „Практикер”/. Всичко това е направено без одобрени инвестиционни проекти и издадени строителни разрешения от министъра на регионалното развитие и благоустройството, а ремонтираните участъци и кръстовищата нямат Акт 16, т.е. не са въведени в експлоатация.
кръгово в Ямбол по време на ремонт