Над 70 изложители на старта на Wine & Spirits Show 2021

NetNews

Вече сме на прага на Wine & Spirits Show 2021 – събитието, което събира целия бранш на виното, високоалкохолните напитки и бирата в откритите пространства на Интер Експо Център.

Wine & Spirits Show e нов формат на професионално изложение и привлича разнообразни бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери – накратко професионалистите в този обширен бранш. Същевременно е интересен и за всички любознателни ценители на качествените вино, бира, водка, ракии, джин, арманяк, ром, анасонови напитки и още много.

Събитието се провежда от 13 до 15 май, четвъртък-събота и е първото голямо изложение на живо с дегустации на напитките и разговори с производители и търговци след дълги месеци на ограничения, наложени заради епидемичната обстановка. Взети са всички необходими мерки за безопасното провеждане на шоуто, така че участниците и посетителите да се чувстват сигурно и комфортно. Всички щандовете са навън, но са подслонени под покрив и зависимостта от капризите на времето е сведена до минимум.

Wine & Spirits Show 2021 има за цел да възобнови нормалните професионални контакти в света на виното, бирата и спиртните напитки, да демонстрира динамичното развитие на бранша и да предостави възможност на професионалистите за нови контакти и сделки, а на любителите – за нови открития, познания и удоволствия. Дегустациите в разговори с хората, които стоят зад напитките, винаги са интересно преживяване.

На Wine & Spirits Show 2021 участват повече от 70 изложители, които предлагат широко разнообразие от напитки – български и от целия свят. Силно е присъствието на българските производители, но разнообразието от вносни вина, бири и спиртни напитки също е впечатляващо. Представят се както продукти на индустрията, така и премиумни крафт и арт напитки във всяка една категория. Участват и някои изложители на хранителни продукти – висококласни екстра върджин зехтини и чисти фермерски продукти.

Изложението предлага и Food Park зона – с разнообразна вкусна храна и сладкиши и висококачественото кафе.

На изключително интересно шоу могат да се насладят посетителите по време на Националната кулинарна купа България 2021, която ще се състои паралелно с изложението в зала 1 на Интер Експо Център.

По изключение в това първо издание, на щандовете могат да се извършват и преки продажби – така крайните клиенти имат шанса да закупят от самите производители напитките, които са харесали при дегустациите. Целта е изложението да бъде в максимална подкрепа на бранша в усложнената кризисна обстановка. Стремежът на организаторите – Интер Експо Център и DiVino – е да се осигури делова и вдъхновяваща атмосфера за представителите на бизнеса – изложители и клиенти, както и интересно и полезно познавателно преживяване за всички останали посетители.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Само за автомобилни маниаци: Продава се къща с гараж за 25 автомобила

Къща за продажба в американския щат Пенсилвания привлече вниманието ни, тъй като тя разполага с гараж за… 25 автомобила. Обявата се появи на уебсайта на агенцията за недвижими имоти Realtor. Отвън тази къща изглежда като обикновен частен имот, но в нея очевидно е живял колекционер на автомобили. В допълнение към […]