Назарян и Милов ще спорят за златото на Евро 2022

NetNews

Назарян и Милов ще спорят за златото на Евро 2022

Едмонд Назарян. Снимка: БГНЕС

Едмонд Назарян и Кирил Милов ще споря за европейските титли на първенството по борба в Будапеща. Назарян приложи коронната семейна хватка центур, за да победи с технически туш (10:1) арменеца Геворг Чарибян в полуфиналите при 60-килограмовите в класически стил. За златото утре Назарян ще спори с турчина Керам Кемал, европейски вицешампион от 2021.

Назарян-младши за втори път в кариерата си достига до финал на европейско първенство при мъжете, след като в дебюта си през 2020 ликува с титлата. От трибуните схватката на Еди изгледа неговият именит баща Армен Назарян, двукратен олимпийски шампион.

Кирил Милов продължи убедителното си представяне и на полуфиналите при 97-килограмовите, като срази Владен Козлюк (Украйна) със 7:1. Утре той ще излезе за златото срещу финландеца Арви Саволайнен.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

В тази страна националното ястие е "секс"

Мароко е популярна туристическа дестинация през последните няколко години, така че е време да научим малко повече за него. 1. Мароко е само на 13 км от Европа. 2. Цветът на траура е бял, така че вдовиците там носят бяло 40 дни след смъртта на съпруга си. 3. Там се […]