Найден Зеленогорски: На следващите местни избори София ще има кмет от „Демократична България“

NetNews

На следващите местни избори София ще има кмет от "Демократична България". Това прогнозира днес Найден Зеленогорски в пресклуба на БТА в Плевен на пресконференция на "Демократична България".

Той допълни, че според него, ако сега има предсрочни избори за парламент, е несъмнено, че "Демократична България", "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри вън!" ще имат мнозинство в Народното събрание и ще могат да съставят правителство.

Според Зеленогорски негов анализ на изборните резултати за сегашния парламент показва, че около 20 на сто от вота в Плевен е бил купен или корпоративен. Той призова институциите да се самосезират и да разследват това явление. В област Плевен има усъвършенствана машина за купуване и продаване на гласове и това трябва да се пресече, бе категоричен той.

Зеленогорски поясни, че по време на изминалата предизборна кампания е заболял, което не му е позволило да участва и да помогне да се развие потенциалът на "Демократична България" в Плевен. Той благодари на медицинските екипи в София и Плевен, които са го излекували.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Фандъкова разкри защо е освободила доц. д-р Тодор Чобанов

Благодаря на доц. Чобанов, защото неговият принос в сферите, в които работи, е доста сериозен, особено в сферата на археологията. Знаете, че заедно с него направихме Музея за история на София, подземния археологически музей под базиликата "Св. София", триъгълната кула, а сега ръководи един много добър проект за реставрация на […]