Най-луксозният iPhone правен някога

NetNews

Когато става въпрос за изключителна персонализация на автомобили, то производителят към който се обръщате е Rolls-Royce, когато става въпрос за същото нещо, но при смартфоните, то компанията която може да направи същото нещо е Caviar. Руският производител представи последния си проект на базата на iPhone 14 Pro с вграден часовник.

Разбира се, часовникът не е какъв да е, а Rolex Cosmograph Daytona и е поставен в задната част на смартфона. Над него са разположени и три циферблата, които имитират скоростомер, индикатор за гориво и индикатор за температурата на маслото. Рамката на смартфона е направена от 18-каратово злато, а корпусът е от титан.

Допълнително в часовника са поставени и 8 диаманта, а цялото това произведение струва близо 135 хиляди евро. За сравнение, цената на стандартно устройство с памет от 128GB е 2649 лева.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Строителен предприемач: Не купувайте имот, ако нямате налични 50% от цената

Несигурността и неясното бъдеще изискват много повече разум, информация, анализ и премисляне на нещата. Човек първо трябва да си гарантира жизнения стандарт и едва тогава да предприема действия на имотния пазар. Това заяви инж. Пламен Андреев, строителен предпримач пред Bloomberg TV Bulgaria. „Сега се купува много на масовия пазар на […]