Най-младата листа: Републиканците в Ямбол представиха кандидатите си

NetNews

„Партията ни е млада и листата ни в Ямбол е млада, най-младата в областта. Партията ни е сериозна и листата ни тук е сериозна, съставена от добронамерени хора с доказани качества и умения. Партията ни е републиканска по дух и ценности. Републиканци, отдадени на каузата България са и кандидатите ни за народни представители“. С тези думи водачът на ПП „Републиканци за България” в Ямбол Красимир Дюлгеров откри срещата, на която бяха представени кандидатите за народни представители на партията в областта.

А ето кои са кандидат-депутатите на републиканците:

Красимир Дюлгеров

Роден е през 1975 г. Завършил е Езикова гимназия „Васил Карагьозов – Ямбол. Изучавал е „Икономика и бизнес” в Нов Български Университет, гр. София. Владее писмено и говоримо английски и турски език. Развива бизнес в сферата на обувната промишленост, собственик на обувна фабрика „Шууз”.

Диана Георгиева

Родена през 1980 г. в гр. Ямбол. Завършва висшето си образование в Бургаския свободен университет. Омъжена, с две деца – на 12 год. и 8 г., като семейството живее в село Дражево. Реализира се в банковия сектор, където работи повече от 14 години.

Николай Вълев

Николай Вълев е роден през 1980 г. На 15 години е приет в  школа на Футболен клуб „Нефтохмик”. Преминаава през силните отбори  на „Спартак –Варна” и „Черно Море”. Играе няколко години зад граница. Футболната си кариера завършва в „Славия”. От 10 години развива частен бизнес. Семеен с една  дъщеря.

Нася Атанасова

Нася Атанасова е родена през1983г., в град Ямбол. Завършва Икономически университет – гр. Варна, където придобива магистратура по „Търговско и финансово посредничество“. По-късно завършва Тракийски университет към Педагогически факултет – гр. Стара Загора и става магистър по „Начална училищна педагогика. Информационни и комуникационни технологии“. Развива със съпруга си частен бизнес в сферата на земеделието. Майка е на две деца.

Даниела Михайлова

Родена е през 1977 г. Магистър по българска филология и английски език, има следдипломна квалификация по начална училищна педагогика. Преподавател в Основно училище ,,П.Р.Славейков‘‘ в гр. Ямбол. Семейна с две деца.

Глориан Георгиев

Роден е през 1996 г.  в гр. Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас Радев“. През ученическите години преминава през всички детско-юношески формации в местния футболен отбор. През настоящата година се дипломира със специалност „Право“ от юридическия факултет на Софийски университет  „Св. Климент Охридски“.

Андриян Обретенов

Роден е през1993 г. учи в Гимназия „Васил Левски” – Ямбол. Завършва Технически университет – Варна с професионална квалификация магистър, инженер по мобилни и оптични комуникации. Работи като инженер на електрически машини и апарати в завод в сферата на автомобилната индустрия . От 4 години играе и във футболният отбор на село Чарган, община „Тунджа”.

Дилян Едрев

Дилян Едрев е на 25 години, роден и израстнал в град Ямбол. Средно образование завършва в ПГ „Васил Левски“. Висше образование учи в СУ „Св. Климент Охридски“,откъдето излиза като бакалавър по История. В момента учи магистратура „Културна и политическа география“ отново в СУ. Работи като учител по География и икономика в ПГ „Васил Левски“ в град Ямбол, както и като уредник в Регионален исторически музей – Ямбол. 

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спор между "Демократична България" и "Българските патриоти" по темата за Северна Македония

Стефан Тафров от „Демократична България“ и Юлиан Ангелов от „Българските патриоти – ВМРО, „Воля“ и НФСБ" влязоха в разгорещен предизборен дебат по темата, касаеща спора между България и Северна Македония. Двамата бяха гости на предаването "Лице в лице" по bTV. „България трябва да има твърда позиция в спора със Скопие, […]