Най-мощното Ferrari се затрудни с изкачването на малък наклон (ВИДЕО)

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Интересен клип от профила на _custom_cars в TikTok набира популярност в мрежата, след като показва как най-мощното серийно Ferrari се затруднява с изкачването на малък наклон към детайлинг център.

Най-мощното Ferrari се затрудни с изкачването на малък наклон (ВИДЕО)

Ferrari SF90 Stradale е оборудвано с хибриден силов тракт, комбиниращ 4.0-литров V8 с три електромотора и системна мощност от 1000 конски сили. Въпреки задвижването на четирите колела и завидната мощност, италианския суперавтомобил не успя да се справи с тръгването от заледения наклон.

@_custom_cars_ #ferrari #ferrariclub #ferrarisport #fastferries #bugatti #bentley #customcar #bmw #newcar #italiancar #russiancar #uzbe #uzcarsblog ♬ original sound – Invisifilm

В коментарите откриваме мнения, че колата е оборудвана с летни гуми и именно това пречи на изкачването. Истината е, че дори и със зимни гуми, то спирането върху заледен наклон и последващото тръгване е трудно предизвикателство за повечето автомобили, независимо от това дали разполагат със 100 или 1000 конски сили. Все пак гуми с шипове най-вероятно ще помогнат за по-лесните маневри върху заледения участък.

Поставете оценка:

2.3

Оценка 2.3 от 8 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заплатите в БНБ растат с 5% без тези на членовете на УС

Възнагражденията на служителите в БНБ ще се увеличат с 5% с изключение на тези на членовете на управителния съвет на банката. Това става ясно от бюджета на централната банка за 2022 г., публикуван на сайта на БНБ. Гуверньорът, подуправителите и останалите членове на Управителния съвет ще запазят месечното си възнаграждение […]