Най-печелившите покойни звезди за 2020 г. са…

NetNews

Дopи cлeд cмъpттa cи десетки звезди продължават да трупат състояния заради богатото културно наследство, което са оставили зад гърба си. Вижте тук кои са най-печелившите покойни знаменитости за 2020 г., посочени от Дарик.

Елвис Пресли – 23 милиона долара Кралят на рокендрола продължава да трупа високи доходи за своите наследници години след смъртта си. Тази година обаче ситуацията с COVID-19 е разтърсила империята на Елвис Пресли. Имението Грейсланд, което някога е било собственост на певеца и негов дом, е превърнато в музей, който тази година се налага да затвори врати за посетители за два месеца. Арнолд Палмър – 25 милиона долара Палмър е считан за един от най-великите и харизматични играчи на голф. Приживе обаче не печели само като голф играч, той става рекламно лице на безалкохолна напитка. И ако тази година голф сезонът е бил прекъснат заради COVID-19, именно тази сделка ликът му да бъде на бутилки със студен чай му носи наистина добри доходи и след смъртта му. Чарлс Шулц – 32.5 милиона долара Чарлс Монро Шулц е американски карикатурист, световноизвестен заради поредицата карикатури Peanuts. Част от доходите, които тази година са натрупани на името на г-н Шулц е след като Apple TV + излъчва нова поредица на „Snoopy in Space“. Доктор Сюс – 33 милиона долара Тиодор Сюс Гайзъл е американски писател, поет и илюстратор на комикси, известен главно с книгите си за деца, които подписва с псевдонима Доктор Сюс. Авторът на детски книжки излиза на второ място в класацията с 33 млн. долара за 2020 г.

Майкъл Джаксън – 48 милиона долара Кралят на попа оглавява тазгодишната класация на списание Forbes за най-добре печелещите покойни знаменитости. Той е начело в подреждането за осма поредна година, като е заработил 48 млн. долара за наследниците си преди данъци.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Додон не очаква протести в Молдова

Протести на опозицията след вота в Молдова са малко вероятни. Това заяви президентът на страната Игор Додон, цитиран от ТАСС. Президентските избори бяха спечелено от представителя на опозицията Мая Санду. Според него може да има опит за протест, но такъв ще е труден за организиране. Додон подаде жалба за преброяване […]