Най-предпочитаните кухненски пособия

NetNews

Лесно е да изхарчите пари за кухненски приспособления, от които всъщност не се нуждаете, но има някои абсолютно необходими неща, които всеки трябва да има. Независимо дали сте добър кулинар или сега се започвате да изучавате кулинарното изкуство, това са инструментите, които foodpanda препоръчва на всяка домакиня. По време на пандемията и изобилието от време, с което разполагаме повиши търсенето онлайн на стоки за дома и особено кухненски принадлежности.

Кухненски термометър

Притеснявате се да сервирате пилешкото сурово или хрупкави колбаси, които са практически сурови отвътре? Инвестирайте в цифров термометър с незабавно показване на градуси – това малко устройство е сигурен начин да се гарантира, че месото ви не е розово отвътре и че пържолата се приготвя точно както искате.

Кухненска ножица

След като осъзнаете пълния им потенциал, чифт кухненски ножици ще бъдат основен елемент във вашето чекмедже. Не само полезни за разрязване на отворени торбички със замразени зеленчуци, те могат да се използват и за подрязване на сланината от месото, рязане на билки или дори нарязване на пица.

Щипки

Щипките могат да се използват за всякакви неща в кухнята: за обръщане на месо, сервиране на салата, сервиране от тиган, изваждане на горещи тави от фурната или сервиране на бисквити и сладкиши. Металните вършат работата, но тези със силиконово покритие са незалепващи и супер лесни за почистване.

Малък грил

Ако сте любител на месото, малка скара си заслужава парите. Не само може да я използвате за готвене на месо, риба или зеленчуци, но и е брилянтна за тостове и сандвичи на скара.

Мултикукър

Ако нямате много време, този уред ще стане първия ви помощник в кухнята. Просто поставете храната сутринта, настройвате и вечерята ще бъде готова до вечерта. Това наистина си заслужава инвестицията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Крис Прат влиза във филм за карате

Актьорът Крис Прат ще играе в нов карате филм, съобщи Cinema Blend. Предложението за ролята вече е одобрено. Филмът носи заглавието „Черен колан“. Той разказва за експерт по карате. В един момент той трябва да обучи своя племенник, който има голям интерес към каратето. Филмът ще има комедийни елементи. Прат […]