Направата на интериора на Bugatti Centodieci отнема 16 седмици

NetNews

Bugatti обяви, че първото Centodieci ще бъде доставено на клиент в следващите няколко седмици, а заедно с това разкри и малко повече информация за производството на специалния модел. Centodieci черпи вдъхновение от класическото Bugatti EB110 от 90-те години на миналия век.

Дизайнът на интериора също е вдъхновен от същия автомобил, а от Bugatti разкриват, че за направата му трябват минимум 16 седмици. В допълнение от компанията казват, че само бродирането на логото върху облегалките отнема над 4 дни.

В екипа на инженерите има и човек, който шие на ръка всяко квадратче от седалките, както и човек който инспектира креслата в рамките на цял ден, за да е сигурно, че всичко с тях е наред.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Погребаха в Ерусалим убитата журналистка от Ал Джазира

Хиляди опечалени, някои от които развяващи палестински знамена, днес присъстваха на погребението в Ерусалим на известната журналистка от Ал Джазира Ширин Абу Акле, която според твърдения на свидетели е била застреляна от израелски сили по-рано тази седмица, докато отрязвала военна операция в окупирания Западен бряг, предаде Асошиейтед прес. Преди църковната […]