Насо Арабина грабна бухалка и наказа жена си

NetNews

Известният благоевградчанин Атанас К,. с прякор Арабина, вдигна луд скандал на жена си завчера вечерта. Обезумял от ревност, той изпотрошил с бухалка джипа на съпругата си в кв. "Запад", съобщава Struma.com.

Счупено предно стъкло, изкривена броня и увреден преден капак на возилото, е резултатът от агресията му, за която говорят хората в квартала..

За случилото се е подаден сигнал в полицията, която извършва проверка. Съпругата му обаче е отказала да депозира жалба, вероятно разчитайки, че двамата ще се помирят.

Припомняме, че Насо Арабина е сред оперативно интересните лица на криминалистите, залавян с наркотици.

С дрога бе залавяна и жена му. В случая обаче наркотиците нямат нищо общо с яростта на Арабина. Кое е провокирало действията му, знае жена му., но работещи по случая твърдят, че ревност е основната причина за агресията. Сбъркала ли е съпругата, или Арабина я "респектира " профилактично ще изяснява полицията.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Украинска звезда от UFC намери по-лесен начин да печели пари

Украинската звезда от UFC Марина Мороз намери по-лесен начин да печели пари. Тя завъртя бизнес с голото си тяло. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от Maryna Moroz (@maryna_moroz_ufc) Познатата с прозвището Желязната лейди състезателка, която има 10 победи и 3 поражения в октагона, стартира сайт, на който качва […]