На големия екран в Ямбол от 10 до 16 септември

NetNews

РЕНКЛИ: ОТКРИВАТЕЛЯТ НА НОВИ СВЕТОВЕ

Потопете се в невероятните приключения на Ренкли и неговите сладки приятелчета Пинки, Стрипи и Жълтурчо!Рибката Ренкли живее в аквариум със семейството, приятелите си и други морски обитатели. Но светът на аквариума е много скучен за него и той иска да открие нови светове. Докато другите морски обитатели са приели монотонния си живот в аквариума, Ренкли се опитва да избяга от него. Когато Ренкли скоква от аквариума, той среща момче на име Дениз. Дениз живее в същата къща, където се намира аквариумът. Ренкли е малко уплашен в началото на срещата с Дениз, но след това двамата бързо ще станат приятелчета. Дениз ще го научи на много нови неща от външния свят, а Ренкли ще ги разкаже на всички аквариумни обитатели.
Дали и те ще поискат да видят нови светове.

ЗЛОКОБЕН

„Злокобен“ е най-новото творение на архитекта на кино – вселената на „Заклинанието“ –  Джеймс Уан („Аквамен“, „Бързи и яростни 7“ ). Той е и неговото завръщане към творческите му корени, с ново и оригинално заглавие в хорър жанра. Мадисън (Уолис) е измъчвана от шокиращи видения за жестоки убийства. За нейн ужас, скоро тя ще осъзнае, че тези сънища всъщност са кошмарна реалност.

СЛЕД ПАДАНЕТО

В третата част на поредицара „След“, Теса се впуска в нов вълнуващ момент от живота си, но докато се готви да се премести в Сиатъл и да започне мечтаната работа, ревността и непредсказуемото поведение на Хардин стигат до крайност и заплашват да унищожат бурната им връзка. Положението се усложнява още повече, когато се появява бащата на Теса и излизат наяве някои шокиращи разкрития за семейството на Хардин. В крайна сметка, Теса и Хардин трябва да решат дали си струва да се борят за любовта си или е време всеки да поеме по свой път…

ШАН-ЧИ И ЛЕГЕНДАТА ЗА ДЕСЕТТЕ ПРЪСТЕНА 3D

Епичният филм, предлагащ експлозивен екшън и впечатляващи бойни изкуства, представя за първи път на голям екран супергероя Шан-Чи, познат на феновете като Майстора на кунгфу. Първата част от житейския път на младия Шан-Чи минава в тежки тренировки, целящи да го  превърнат в изкусен наемен убиец, под стриктната опека на баща му – могъщата сенчеста фигура Уену. Когато Шан-Чи научава за престъпната дейност на баща си, той се отказва от обучението си и избягва в Америка, където се опитва да изгради относително нормален живот. Години по-късно обаче миналото му го застига  и той отново се оказва въвлечен в зловещия свят на Уену.

В ролята на Шан-Чи влиза канадският актьор с китайски произход Симу Лио, който споделя, че най-вълнуващото около превъплъщението му в Майстора на кунгфу, е, че досега историята на героя никога не е била разказвана на голям екран. Лио добавя: „Знаем толкова много за произхода на Батман, как родителите му са убити, когато е млад. Знаем за Питър Паркър, който е ухапан от радиоактивен паяк и загубва чичо си. Може да се каже, че историята на Шан-Чи е непозната за голяма част от света, затова имахме доста творческа свобода да я разкажем, както желаехме.“

ПЕС ПАТРУЛ: ФИЛМЪТ

Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити. На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Но нещата не са толкова прости – докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Изключително пъстър, изпълнен с много настроение и емоции, Пес патрул: Филмът ще зарадва както вече утвърдените почитатели на поредицата, така и всички, които за първи път се запознават с малките безстрашни кутрета. Няма малки герои. Има големи приключения!

Още за програмата на Кино Елит – Ямбол можете да видите тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Шефката на „Автомагистрали“: Политически игри може да спрат „Хемус“

"Порочните договори за „инхаус“ процедури да бъдат трансформирани като договори за подизпълнение, за да тръгнем на чисто". Това призова народните представители новият председател на Съвета на директорите на държавната фирма „Автомагистрали“ Десислава Христова, съобщи dariknews.bg. Десислава Христова присъства на заседанието на Комисията по бюджет и финанси, където се обсъжда актуализацията […]