На големия екран в Ямбол 28 май – 3 юни

NetNews

Шест актуални филмови заглавия за малки и големи предлага ямболското кино „Елит“. Вижте кои са те:

КРУЕЛА – БЛЯСКАВОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ИКОНИЧНИТЕ ЗЛОДЕИ НА ДИСНИ

През 2021 година светът на киното приветства един от най-емблематичните филмови образи, които Дисни превърна в истинска легенда. Модерната екранизация на Круела едновременно ще ни зареди с недвусмислен сантимент по един от най-известните злодеи, вдъхновен от романа на Доди Смит „Сто и един далматинци“, и ще ни покаже една съвършено нова история, която ще ни срещне с гениалната и мъничко луда Круела.

Първият трейлър на Круела ни връща в 70-те години и разкрива част от сюжетната линия, а именно впечатляващата трансформация на едно обикновено момиче в неподражаемата и отмъстителна Круела. Младата и изобретателна Естела се сблъсква с много случки, които променят възприятията й за света и я превръщат в най-опасната версия на самата нея. Круела е ненадмината по своето ярко присъствие, ексцентрична външност и непредсказуеми намерения и всява едновременно страхопочитание, възхита и мистериозно усещане у всеки, до когото се доближи.

НИТО ЗВУК 2

След тоталния успех на хорър-трилъра от 2018 година Нито звук, иновативният режисьор Джон Кразински представя втора част на дългоочакваната продукция, която ще повиши нивата на адреналин в кината през март.

Още с трейлъра на филма зрителите стават свидетели на бурната развръзка около мистериозната и животозастрашаваща заплаха, която не само не се е разминала, но води със себе си още жестоки препятствия, нова атака с нова дилема отвъд пустошта. Напрежение, умопомрачаващ саундтрак и невъобразима динамика на действието ще видим в дългоочакваната продукция, която ни потапя още по-дълбоко в света, в който тишината е единственият закон за оцеляване.

След смъртоносните събития у дома, сега семейство Абът трябва да се изправят пред ужасите на външния свят, докато продължават борбата си за оцеляване в абсолютно мълчание. Принудени да се впуснат в неизвестното, те бързо осъзнават, че създанията, които ловуват само по най-малкия звук, не са единствената заплаха, която дебне отвъд пясъчната пътека.

СЕМЕЙСТВОТО НА ГОЛЯМАТА СТЪПКА 3D

Хората и животните от семейството на Адам живеят щастливо заедно, без да подозират, че скоро ги очаква най-голямото приключение в живота им! Един ден бащата на Адам – Голямата стъпка, изчезва. Оказва се, че е заминал на спасителна мисия, целяща да попречи на злонамерената нефтена компания „Екс Тракт“ да унищожи долината, в която живеят. Шели, Адам, Уилбър и Трапър решават да разнищят случая, да разберат какво точно се е случило и да помогнат на Голямата стъпка…

СПИРАЛАТА: „УБИЙСТВЕН ПЪЗЕЛ“ ПРОДЪЛЖАВА

Зъл престъпен гений  налага необикновена форма на справедливост в Спиралата: „Убийствен пъзел“ продължава. Работейки в сянката на баща си, който е уважаван ветеран от полицията (Самюъл Л. Джаксън), напористият детектив Езекил „Зик“ Банкс (Крис Рок) и неговият партньор новобранец (Макс Мингела) поемат разследването на поредица от жестоки убийства, които събуждат мрачните спомени за предишен случай, превърнал се в печална емблема на града. Без да подозира, Зик се оказва в центъра на зловещата игра на убиеца. В надпревара с времето, Зик скоро открива, че зад мотивите на убиеца стои нещо по-зловещо… и далеч по-лично, отколкото си е представял. Хванат в мрежата от лудост и убийства, Зик бързо трябва да подреди финалния пъзел, ако иска да остане жив и да се справи със зловещия убиец.

ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА ДРАКОНИТЕ

Историята е за трима необикновени герои: сребристото драконче Файърдрейк, планинското духче Сорел и сирачето Бен. Те са твърдо решени да открият едно специално приказно място в Хималаите, което да се превърне в убежище за малкия дракон и неговото семейство, след като са един язовир е наводнил долината, която са обитавали.

РАЯ И ПОСЛЕДНИЯТ ДРАКОН 3D

В първия трейлър на Рая и последният дракон ставаме свидетели на мистериозния път, по който решителната Рая е тръгнала в търсене на мира и хармонията по древните земи. А началото на тази история започва много отдавна във фантастичния свят на Кумандра, където хора и дракони са били свързани в прекрасно съжителство. Тази хармония обаче се разпада след зловещите заплахи на непознати чудовища. За да спасят човечеството и по света да възтържествува спокойствие и разбирателство, драконите жертват себе. След цели 500 години жестоките чудовища се завръщат, за да сеят разруха, и е време доблестната Рая да намери последния дракон и да спре завинаги инвазията на злодеите.

Подробности за програмата можете да видите тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Митов: Радев има сантименти към Руската федерация и в момента играе двойна игра

Всичко, което се случва, прилича на ченгеджийска операция. Тези, които твърдяха, че това се случва, имат инструментите и властта да извадят всичко. До ден днешен никой не е показал доказателства. Това заяви Даниел Митов в студиото на сутрешния блок на бТВ. Според него не е възможно да бъдат унищожени следи […]