На „Калотина“ обсъдиха пропускането на товарните автомобили, пристигащи от Великобритания

NetNews

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски и директорът на Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) гл. комисар Светлан Кичиков посетиха ГКПП „Калотина“ за да обсъдят на място организацията за пропускане на товарните автомобили, които пристигат на територията на страната с начална точка на отпътуване от Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Организацията е създадена във връзка с последната заповед на министъра на здравеопазването от 21 декември, според която на задължителна карантина от десет дни не подлежат водачите на товарни автомобили, които преминават транзитно през страната или извършват товаро-разтоварителни дейности в страната при извършване на международен превоз на товари и стоки.

В работната среща на пункта участваха директорът на РДГП „Драгоман“ комисар Светослав Костадинов, началникът на отдел „Гранични проверки“ в ГДГП комисар Румяна Борисова и началникът на ГКПП „Калотина“ гл. инспектор Светослав Шарлаганджиев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

АЕК подготвя оферта за Тодор Неделев

Гръцкият АЕК гласи звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев за заместник на своя голмайстор Марко Ливая. Договорът на хърватина изтича през лятото и се очаква тази зима той да бъде продаден, за да не си тръгне без пари. Медиите в Гърция спрягат именно родния национал за негов заместник. Възможно е […]