На среща с ямболския депутат от ПП и Настимир Ананиев – само с предварително записване

NetNews

Ямболският депутат от „Продължаваме промяната” и зам.-председател на НС Мирослав Иванов кани граждани на среща в Ямбол – утре, събота (15 януари). За да присъстват обаче, желаещите трябва изрично да заявят искането си за участие на телефон в Народното събрание: 02 980 52 58.

Всъщност срещата е част от кампанията в няколко градове на Настимир Ананиев (лидер на партия ВОЛТ – мандатоносител на ПП), в качеството му на председател на комисията по регионално развитие, благоустройство и местно самоуправление към Народното събрание. С него ще дойде и зам.-председателят на комисията Йордан Терзийски. Двамата правят тур из градовете Ямбол и Сливен (събота), Стара Загора и Хасково (в неделя), в Пловдив и Пазарджик (в понеделник).

Темата навсякъде е една и съща: „Приемната за граждани ще бъде с фокус дейността на комисията – Закон за устройство на територията, Закон за гражданската регистрация, Закон за кадастъра и имотния регистър, Закон за пътищата и други важни теми за българските граждани”, уточняват в съобщението си от „Продължаваме промяната”.

„Смятам, че по общини са се сформирали феодални модели, където законът не се прилага, а на места има напълно незаконни строежи. За мен е важно да чуя обикновените граждани и затова тръгвам на обиколка в страната, за да чуя проблемите по неспазване на закона”, споделя в профила си Настимир Ананиев.

Срещата в Ямбол ще бъде в зала 100 на Община Ямбол, началото е в 11.00 часа. За разговори с граждани на Ямбол са предвидени два часа. Покана за срещата бе качена на страницата на „Продължаваме промяната”  Ямбол късно снощи.

Изискването за предварително записване се аргументира с желанието да няма струпване на хора, с цел спазване на противоепидемичните мерки.

В Сливен, Стара Загора и Хасково срещите се провеждат в партийните офиси на „Продължаваме промяната”. Такъв към момента липсва в Ямбол. Засега няма и информация дали ямболският депутат Мирослав Иванов ще има редовни срещи избиратели, къде ще провеждат те, как хората от региона могат да се обръщат с въпроси към народния си представител.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Захарова определи себе си като професионален кандидат за ВКС

себе си като „професионален кандидат“ и „пръв между равните“. Днес Висшият съдебен съвет избира председател на Върховния касационен съд. Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина