Вижте къде няма да има вода на 9 декември в София

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

На 9 декември 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Проф. д-р Димитър Атанасов“, жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между:

  • бул. „Гоце Делчев“, ул. „Проф. д-р Димитър Атанасов“, ул. „Смърч“ и ул. „Битоля“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: бул. „Гоце Делчев“ и ул. „Проф. д-р Димитър Атанасов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Източник clubz.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Невена Цонева разкри защо е излязла на сцената часове, след като погреба баща си

Това шоу е много различно от всички формати, в които съм участвала, защото е загадъчно, скрито, можеш да си това, което не си. Единственият дискомфорт е, че трябва да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си. Това заяви в ефира на Нова телевизия Невена Цонева, която се скри зад каската […]