Ненков, ГЕРБ: Първи внесохме предложение за предоставяне на военна помощ на Украйна

NetNews

ГЕРБ-СДС беше първата група, която внесе предложение за военна помощ за Украйна. Това заяви депутатът от опозицията Александър Ненков, на влизане в НС, където днес се очаква народните представители да вземат решение дали страната ни да изпрати военна помощ в Украйна, цитиран от БНТ.

Според Ненков е притеснително, че управляващите са много двупосочни и като нищо може нито едно предложение от внесените да не бъде подкрепено. Той призова за общ проект на управляващата коалиция, за да не се стига до соломоново решение хем да изпращаме оръжие, хем да не изпращаме.

По отношение на газовата криза Ненков каза, че е трябвало „Булгаргаз“ да търси директни доставки от производители, а не да делегира тази своя дейност на частни компании, които да прибират комисионни.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Роман Абрамович саботира изключително важни преговори

Роман Абрамович е на път да саботира изключително важни преговори, които привлякоха вниманието на значителна част от световната общественост. Руският богаташ е съвсем близо до провалянето на сделката за продажбата на Челси. Както е известно, „сините“ бяха обявени за продажба, след като британското правителство наложи сериозни рестрикции върху клуба заради […]