Нещата, които можем да научим от бившата му

NetNews

Хрумвало ли ви е колко негативен опит и случки можехте да си спестите, колко безперспективни връзки можехте да не започвате, ако някой можеше да ви подскаже какъв човек е избраникът на сърцето ви и какво можете да очаквате от съвместния си живот с него? А кой може да ви даде по-надеждна информация от… бившата му… Тя е изяла поне един пакет сол с него.

Познава навиците, настроенията му, склонността към изневери, отношението му към жената до него, тя е жива енциклопедия на всичко, което ви трябва… На теория, това би могло да ви е от голяма полза и да ви спести години проблеми, докато накрая стигнете до изводите, които тя вече си е направила, пише сайтът Флагман.бг

По всяка вероятност, той я е очернил пред вас, но дали е такова чудовище, каквото той я изкарва или е взела решението на базата на горчив опит? (Особено, ако тя го е зарязала). Изкушавате ли се да я попитате защо всъщност са се разделили и какви са били проблемите им? Има ли нещо тъмно за него, което не знаете…

Ето какво бихте могли да научите от нея:

1 Отношението му към жените

Или поне към нея. Бил ли е деспотичен или по-скоро демократичен в отношенията им, властна фигура ли е или се съобразява с жената? Третира ли я като подчинена или равноправна? Уважавал ли я е?

2 Навиците му

Ако има вредни навици, като да се напива до безсъзнание и да не се прибира нощем, да играе хазарт или да взима наркотици… това тя няма как да не го знае… И вие ще го узнаете, само, че след като съберете горчив опит.

3 Склонен ли е към изневери

Това е въпрос, който вълнува всяка жена. Тъй като вълкът козината си мени, но нрава – не, ако ѝ е изневерявал, не бихте могли да очаквате нещо по-различно във вашата връзка. Въпрос на време и обстоятелства е нещата да се повторят.

4 Как се е отнасяло с нея семейството му

Ако имате проблеми в това направление, твърде възможно е и тя да е имала същите… Съществува вероятност роднините му да не харесват точно вас, но по-вероятното е да се изправят срещу всяка кандидатка за сърцето му, тъй като никоя не е достатъчно добра и достойна да заеме този пост. Ако можехте да я попитате, щяхте да разберете какво да очаквате и евентуално да се защитите.

5 Проявявал ли е агресия

Ако е била жертва на физически или психически тормоз, вероятно би го споделила, за да предпази и други жени да пострадат. Понякога в началото насилниците са изключително внимателни и галантни, преди да обърнат другата страна на медала. Затова би било чудесно, ако можеше някой да ви предупреди.

Всичко това е полезна информация… проблемът е, че няма как да знаете нито дали ще ви я предоставят, нито дали ще е вярна. Не се знае с каква нагласа е бившата към вас и колко благородно е настроена. Възможно е да ви наговори куп лъжи, за да провали връзката ви. Затова, на теория би било чудесно да я попитате, но на практика по-добре се доверете на интуицията си. Дано тя ви покаже верния път.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Кап. Богдан Богданов: Има забавяне в плана за изтегляне на заседналия кораб

Според мен има забавяне в плана за действие. Цитирам член 9 от Конвенцията по спасяване, в който се казва, че държавата може да се намеси в случай от опасност от замърсяване на нейното крайбрежие. Естествено, като се спазват всички принципи на международното морско право. Това заяви председателят на Българската морска […]