Не само в болница „Лозенец“ има луксозни помещения за релакс

NetNews

Не само в болница "Лозенец" има луксозни помещения за релакс

Снимка БГНЕС

„Преди години излезе доклад, че в Правителствена болница е имало подслушване, неправомерно видеонаблюдение в кабинети и стаи за болни, имаше и скандал с трансплантации, наподобяващ търговия с органи“. Това заяви по Нова телевизия здравният експерт Мария Петрова по повод открития таен луксозен апартамент в болница „Лозенец“. Според нея в това отношение липсва адекватен контрол от страна на Министерството на здравеопазването.

Чувала съм, че и в други болници има подобни луксозни помещения, допълни Петрова.

Още по темата

10 юни 2023 16:31

110

В студиото бе и бившият директор на „Пирогов“ доц. Спас Спасков.

„Докато работех в спешната болница, не сме и помисляли за такова нещо. Вярвам, че и сега няма. Има помещения, в които лекарите да отдъхнат, но не са луксозни.

В такава болница е абсурдно да не се знае какво има и какво се прави. Документи има, но трябва да знаеш къде да ги търсиш“, обясни доц. Спасков.

„В цялостната системата на здравеопазването има неща, които смущават. Прокуратурата трябва да се задейства“, коментира д-р Петрова.

Преди дни разследване на Нова телевизия показа луксозните помещения в болница „Лозенец“. Оказа се, че те са неизвестни за работещите там.

Искат да ме набедят и наклеветят, защото съм кандидат за декан, коментира бившият директор Любомир Спасов.
 

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Славов: Гешев може да бъде освободен днес

Снимка: БГНЕС Във ВСС са постъпили нови доказателства, внесени от главния прокурор Гешев, във връзка с откритата процедура, на която се се обсъжда предложението за предсрочнотго му освобождаване. От членовете на ВСС зависи дали тези материали ще бъдат допуснати. Още по темата 8 юни 2023 13:51 6 6 юни 2023 […]