Никога не ходете така на първа среща

NetNews

Първата среща винаги е притеснителна. Тя в много случаи е решаваща, защото е от значение какво впечатление ще направим. Едно от най-важните неща е как ще се облечете на първа среща. Мъжете възприемат силно външния вид и той им говори много за намеренията и същността ви. Затова има някои дрехи или комбинации от дрехи, които никога не трябва да обличате на първа среща, за да не правите лошо впечатление.

Твърде разголени дрехи

Прекалено малко плът може да се счете за липса на сексапил понякога. Но твърде много кожа на показ нашепва за тъкмо обратното. Уверете се, че ще загатнете интереса си към него, без да изглеждате много евтини и леснодостъпни. Нека въображението му заработи!

Силен грим

Първата среща не е най-подходящото време да слагате тъмен и прекалено силен грим, защото рискувате да бъдете разтълкувани погрешно. Поначало мъжете мразят наситения грим и предпочитат естествената красота.

Неудобни обувки

Докато се научите да ходите с новите си обувки на ултрависок ток, които сте купили специално за първата си среща, за да впечатлите мъжа, вече ще сте го изгубили. Той ще ви се присмее вътрешно и ще ви възприеме по-скоро като смешна, отколкото като привлекателна.

Оставете този агресивен външен вид за малко по-нататък, когато се опознаете и вече сте завладели вниманието му.

Размъкнати дрехи

Всичко, което можете да съблечете без проблем, дори когато е закопчано, не е подходящо за първа среща. Дори на непроницателните мъже ще им направи впечатление, че не ви пука как ще ви възприемат, което си е направо обидно.

Широки дрехи

Прекалено широките дрехи могат да създадат объркване у мъжете, защото преди да ви опознаят, могат да си помислят, че неистово се опитвате да скриете нещо, като например бременност! Освен това, колкото повече демонстрирате, че харесвате себе си и се чувствате добре в кожата си, толкова по-привлекателно излъчване имате.

Крещящи дрехи

Искрящите цветове, ярката кожа, блясъкът, пайетите, всичко, което ви прави да изглеждате като облечени за заснемане на видеоклип отблъсква. Смекчете малко стила, намалете яркостта и ще спечелите!

Ежедневни дънки и тениска

Този неглижиран външен вид също не е подходящ, защото отново говори за неангажираността и незаинтересоваността ви към човека и срещата изобщо. Може да целите да го накарате да не се ласкае чак толкова, може и да обичате да се обличате по-небрежно, но все пак първата среща е първото впечатление за отношението ви.

Анцуг и поло

Не е хубаво да се разсъбличате прекалено, но и да се явите увити до уши в прекалено много дрехи също е неприемливо. Спомняте си съвета за въображението, нали? Е, ако се появите така, въображението ще се изпари тутакси.

Твърде много парфюм

Опитвате се да прикриете лоша миризма или това, че не сте си измили косата? Прекалено тежките и силни аромати отблъскват и предизвикват кихане, а не интерес от мъжка страна! Носете нещо леко и апетитно, което ще го накара да пожелае да го вдиша отблизо.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петков за "руския шпионаж": Понамирисва на чинно изпълнена поръчка

Седми изгонен руски дипломат за 3 години. Две посолства (САЩ и Великобритания) реагираха преди българското, официално изявление. Понамирисва на чинно изпълнена поръчка. Това написа в своя профил във Фейсбук лидерът на ПП АБВ Румен Петков. "Това не скрива шкафчето с милиони евро, нито безчинствата на Гешев. Следващото правителство има първия […]