Николай Марков: Има само един правилен подход – съд, затвор, конфискации

NetNews

"Всяка политическа заявка е свързана с нещо много конкретно, независимо дали се разбира. В този смисъл "смяна на системата", както и всички подобни, са недопустими без икономическа обосновка.

България е в необявена икономическа криза, която всеки момент може да прерасне в политическа и всякаква друга. Причината за тази скрита криза не е Ковид /той е оправдание/, нито световни икономически процеси.

Истинската причина за поредната ни национална катастрофа е продължилото няколко десетилетие ограбване на национален и европейски капитал. Този капитал не е в България и не е свързан с нашата икономика, за да бъде полезен", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във "Фейсбук".

"Оттук нататък ние сме обречени души, на които им са завещани толкова държавни дългове, че и внуците ни не могат да платят. Освен това, "светлото бъдеще" на нашата икономика са нови дългове и хронична дългова криза!

Има само един правилен подход – съд, затвор, конфискации. За по-интелигентните бандити, които имат и друго гражданство и смятат, че са недосегаеми – друг подход.

Ако има решителност за това съм насреща. За всичко останало – вървете на майната си и не се връщайте. А ако се срещнем и там, мисля, че ще намеря още по-практични решения."

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Уест Бромич привлича Кирил Десподов, твърдят на Острова

Английският Уест Бромич Албиън има възможността да привлече офанзивния футболист на България – Кирил Десподов, предава авторитетното издание The Telegraph. Десподов може да акостира на „Дъ Хоуторнс” без пари от италианския елитен Каляри, след като се очаква клубът от Сардиния да освободи родения в Кресна футболист. Тимът на УБА изпадна […]