Николай Марков: Не е имало толкова разпасан и крадлив башибозук

NetNews

"Политическата кошница с обещания е препълнена със сочни и вкусни плодове. Само поискайте и манна небесна ще посипе живота ви в следващия месец. Десетки нови и стари военно-политически войскови подразделения от Великата орда са готови да щурмуват и разделят поредните 25 милиарда приближаващи към страната – "Щурмът е отчаян, отпорът е лют". Обещаниия, клетви, предателства и пореден позор – това ще последва".

Това написа в профила си във Фейсбук експертът по национална сигурност Николай Марков.

"И по турско не е имало толкова разпасан и крадлив башибузук в клетата ни територия. Пък и никой чужд досега не е клал българите така, както българин ги коли. А цената? Цената на това поредно братоубийствено клане кой ще плати и ще може ли, когато настъпи часът на разплатата? Зная, че никой не се интересува от тези въпроси днес и не вярва искрено в Провидението, но не забравяйте, че всяко нещо в този живот има цена. Проверил съм го.

Всеки поотделно и винаги си плаща за всичко. Тук, не в отвъдното", допълва Марков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте как буйства индиецът от извънредно приземения в София самолет (ВИДЕО)

Самолет на френските авиолинии вчера кацна извънредно на летище София заради буйстващ на борда индийски гражданин, който се опитвал да нахлуе и в пилотската кабина, припомня БНТ. Вижте във видеото действията на агресивния пасажер. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина