Николай Радулов: Направихме голям подарък на Путинова Русия

NetNews

Николай Радулов: Направихме голям подарък на Путинова Русия

Снимка: БГНЕС

„Вътре в ДАНС има структури, които не се противопоставиха на руското влияние в последните 2 години. По-специално прословутия „Турски поток“, с който направихме на Путинова Русия подарък за 3 млрд.“ Това обяви народният представител от „Има такъв народ“ Николай Радулов пред Nova.

Той обясни още, че при строежа на проекта са забелязани служители на руските специални служби и на охранителни фирми.

Още по темата

20 мар 2022 16:09

54

13 мар 2022 11:25

85

„ДАНС не си е мръднала пръста оттогава. Имаше няколко сигнала, единият от които беше на БОЕЦ със снимки на такива хора. Тук в България по време на строежа на тръбопровода“, уточни депутатът.

Радулов уточни, че е задал въпрос дали в ДАНС е имало разработки, дали е работено по този въпрос и дали са идентифицирани служителите на специалните служби.

„От отговора, който получих, разбрах, че нищо такова не е имало. Нещо повече – тази структура, която би трябвало да обезпечава нашата сигурност, не само, че не си е мръднала пръста, но и същите хора са на същите места”, допълни зам.-председателят на Комисията по вътрешна сигурност.. За мен това е устно разпореждане на ръководството на службата, което в ключовия момент излезе отпуск. Това ръководство го е получило от ръководството на държавата – тогавашният премиер. Връзката е очевидна“, посочи Радулов.
 

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Спецпрокуратурата разследва служители на ДАНС и на министерство

Изследват се действията на три лица – един от тях е служител в министерство, различно от министерството на вътрешните работи, другите двама са служители на ДАНС. Те не са от висшето ръководство на службата, а са на средно ръководно положение. Това обявиха на извънреден брифинг на Специализираната прокуратура във връзка […]