Нина Добрев с коментар за шамара на Уил Смит

NetNews

След тазгодишната церемония по раздаването на Оскарите почти никой не се вълнуваше кой е взел статуетка и кой не. Защото събитието на вечерта се оказа шамара, който Уил Смит лепна на комика Крис Рок по повод импровизирана шега по адрес на съпругата на Смит Джейда Пинкет.

Звездите се разделиха на два лагера – едните защитаваха Уил Смит, а други осъждаха постъпката му, пише lifestyle.bg

Нина Добрев също реши да каже своето мнение по въпроса, като зае… средна позиция. „Много харесвам Крис. Не ми хареса шегата му. Въобще. Надявам се той да е добре. Много харесвам Уил. Не харесвам поведението му. Не приемам насилието. Надявам се и той да е добре“, написа Добрев в стори в Instagram.

Тя допълни по адрес на Джейда Пинкет Смит, че не е приятно да чуеш шега по свой адрес за нещо, което няма как да промениш. И че да се шегуваш със здравословното състояние на човек не е добре, визирайки признанието на Джейда, че се бори с алопеция.

33-годишната Нина Добрев поясни още в коментара си за случая, че има много близък човек, който страда от същото заболяване. Затова чувства темата близка и е решила да сподели и собствените си мисли във връзка с инцидента на Оскарите.

Поставете оценка:

2.4

Оценка 2.4 от 10 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петков: Правим нова проверка на Gemcorp за руски капитали

Подписалата меморандум с правителството компания Gemcorp ще бъде обект на нова проверка от българските служби за предходно участие на свързани с Русия лица в нея, като няма да се допуснат съмнителни капитали у нас, заяви пред bTV министър-председателят Кирил Петков. Темата беше повдигната от опозицията на няколко пъти. Медийни публикации […]