Нинова с призив за празниците: Помагайте на възрастни, самотни, изолирани и болни хора

NetNews

"Нека по време на празници структурите ни в страната да се мобилизират, за да помагат на възрастни, самотни, изолирани и болни хора". За това призова председателят на БСП Корнелия Нинова по време на работна среща с новоизбрания областен председател на БСП в Стара Загора Румяна Динева и Надежда Димитрова – новоизбран общински председател на община Павел баня.

Цитирана от пресцентъра на левицата, Нинова благодари за активното участие на Младежкото обединение, общинските съветници и депутати от област Стара Загора за включването им в доброволческата кампания – в болници, РЗИ и социални грижи.

"Доброволчеството в тези тежки времена, по време на COVID кризата, е наша основна задача, за да сме близо до нуждаещите хора", подчерта още тя.

В рамките на обиколката ѝ в страната, Нинова обсъжда и темата за алтернативния План за устойчивост и възстановяване на БСП. По думите ѝ мерките, които правителството предлага в своя план не представляват стратегическа визия за България: "Рискуваме, докато ГЕРБ са на власт, Европейската комисия да не одобри плана на България, а оттам – и средствата, предназначени за страната да се забавят".

Нинова е категорична, че планът на БСП е ориентиран изцяло с грижа за хората. "Целта е европейските средства да стигнат до всеки човек", категорична е Нинова.

„БСП откроява три приоритета в алтернативния си план, а именно – нов модел в здравеопазването, мерки за икономически растеж и повишаване на доходите“, припомни лидерът на българските социалисти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Горящ камион блокира движението по магистрала "Марица"

Временно движението по АМ "Марица" в участъка между село Поляново и град Харманли е ограничено в двете посоки заради горящ тежкотоварен автомобил, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура". Трафикът в двете посоки се осъществява по обходен маршрут по стария път от пътен възел "Харманли" до пътен възел "Димитровград" и […]