Нито един местен на първите 3 места при „Продължаваме промяната” в Ямбол, четвърти е шефът на ОбС Антон Шиков

NetNews

Председателят на Общински съвет – Ямбол и преподавател по информатика Антон Шиков е единственото познато име в листата на новия политически проект „Продължаваме промяната” в Ямбол. Именно той е и внесъл документите за регистрацията на партията в РИК.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Самият Антон Шиков заема четвъртото място в листата и едва той е първият ямболлия в нея. На челните три места са хора от София. Председателят на местния парламент е от формацията на кмета Валентин Ревански – „Пряка демокрация”, с чиято регистрация участваха на местните избори през 2019 г.

Водач в Ямбол на листата на „Продължаваме промяната” е Мирослав Николаев Иванов – адвокат в Софийската адвокатска колегия от 2017 г., специалист в областта на трудовото, семейно и застрахователно право.

Втори е Михал Григоров Камбарев – управител на IT фирма в областта на недвижимите имоти, отново с регистрация в столицата. Той е и водач на листата в Смолян. Официалното му представяне е като специалист информационни технологии, доброволец в младежката организация на Българския червен кръст.

На трета позиция е Таня Петрова Павлова.

Четвърти е Антон Шиков.

Пета е Деница Димитрова Хаджииванова.

Шести – Христо Колев Христов.

Седми – Момчил Иванов Иванов.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ад в Созопол! Пороен дъжд удави курорта (ВИДЕО)

Пороен дъжд удави Созопол днес. Около 11 часа над курорта се завихри страховита буря, която продължи до 14 часа. В резултат на обилния валеж, най-ниските точки на града бяха залети с вода. Кошмарно бе положението на т. нар. “Весела уличка“ и около стадиона. Десетки частни домове и търговски помещения са […]