Нито една софийска болница не приела съпругата на лидера на БОЕЦ

NetNews

Съпругата на лидера на БОЕЦ Георги Георгиев не е приета в нито една софийска болница, въпреки че жената е в тежко състояние – бъбречно трансплантирана, с коронавирус и пневмония. За това съобщи самият Георгиев във фейсбук.

Той напомни думите на премиера, който обеща, че всеки българин ще бъде обгрижен. В момента Георги е във видинската болница също с коронавирус. Пред "Фрог" той едва можа да каже през кислородната маска: ”Върнаха Мариелка в болницата във Видин. Не е добре”.

Ето какво написа той във фейсбук:

"ТАКА УБИВА МАФИЯТА! Вчера Мариелка лежа 4 часа в един фургон пред болницата във Видин, докато от ръководството търсеха транспорт и свободно място в столична болница. Заради трансплантацията, пневмонията и ковида при нея ситуацията е много сложна, деликатна и опасна.

НИТО ЕДНА софийска болница не се е съгласила да я приеме. Нито Александровска, нито ВМА, нито Пирогов… Помните ли думите на Борисов, че за всеки болен ще има лечение и линейка? Че хеликоптерите ще хвърчат денонощно и тн?

А думите на Богов, когато закриха отделението по трансплантация в Александровска помните ли? Този се кълнеше, че нито един трансплантиран няма да остане без грижа и внимание! А лъжите на министър Ангелов, че има достатъчно легла за ковид… Буда, молете се заедно с останалите изроди да не се случи нещо с Мариелка, защото тогава ще дойда за вас и ще ви затрия. Битката продължава!"

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Очакваме одобрение на ваксината на „Пфайзер" на 31 декември

Надявам се на 31 декември да имаме разрешение от ЕК за ваксината на „Пфайзер“, а към 12 януари да приключи процедурата за препарата на „Модерна“, заяви българският представител в Европейската агенция по лекарствата проф. Илко Гетов в „Тази събота“ по бТВ. Общо в момента се разработват 40 ваксини, от които […]