Нова детска площадка в с. Тенево

NetNews

За Първи юни – Международния ден на детето, община „Тунджа“ подари нова площадка на децата в най-голямото село – Тенево.

Комбинираната пързалка и люлките са монтирани в градинката пред кметството по желание на децата и техните родители. Досега в центъра на селото нямаше подходящо място за игра на малчуганите.

Тунджанският кмет и кметът на селото прерязаха лентата на новата детска площадка, за да могат децата да й се радват на воля.

Празникът продължи със забавни игри и танци организирани от аниматора кака Ели. За 1 юни в петте основни детски градини на община „Тунджа“ бяха монтирани детски съоръжения по проект „Пъстра палитра – иновации за приобщаване“, а до края на годината такива ще се монтират и в останалите детски групи по населени места.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Любовна драма затри кралската династия в Непал

Когато на 1 юни 2001г. в кралския дворец в Катманду проехтяват изстрели, едва ли някой си е давал сметка, че това не е терористичен акт, а стрелба, предизвикана от невъзможна любов. Притиснат между Тибетското плато и равнините на Индийския субконтинент, Непал просперира през вековете като самостоятелна държава поради факта, че […]