Нова ера в България

NetNews

Международните медии коментира новото правителство в България.

Изданието Фигаро коментира, че в екипа на Кирил Петков присъстват много млади хора и нови лица. Много от тях идват от чужбина.

Посочва се, че ги обединява ненавистта към предходното правителство. То беше оглавявано от Бойко Борисов, а новата коалиция обещава да реформира правната реалност в страната.

Според ABC основният приоритет на правителството е справянето с икономическата ситуация. Македонските медии обръщат внимание на Кирил Петков.

Разглежда се неговата позиция за Северна Македония и очакваната за следващ външен министър Мария Гранчовска. Според Российская газета Продължаваме промяната предлага компромиси между социалистите и десните.

Промяната в ръководството на страната се определя от агенция Анадола като нова ера в България. Голямата коалиция се разглежда от Евронюс и това, че четири групи трябваше да намерят споразумение.

Поставете оценка:

3.5

Оценка 3.5 от 35 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ниските изкупни цени на тютюна блокират продажбите

Ниски изкупни цени и недоволни стопани белязаха началото на тазгодишната изкупна кампания на тютюна в Източните Родопи, съобщи БНР. В момента в района на Кирково средната цена за килограм продукция е малко над 8 лева, което според производителите е твърде ниска. Някои са отказали да предават суровината, докато на пазара […]