Актьорът Веселин Калановски отнова е водач на Демократична България в Ямбол

NetNews

Коалиция „Демократична България – обединение” отново залага в Ямбол на актьора Веселин Калановски. Днес формацията регистрира в РИК пълна листа от 8 кандидати за народни представители. Листата е почти същата като на изборите от 4 април, има промяна само на един от кандидатите.

Припомняме, че Веселин Калановски е сред учредителите на „Да, България“ през 2017 г. Член е на ИС и НС на партията. Общински съветник в Столичен ОС от групата на „Демократична България“, мандат 2019/2023 г.

Втората си позиция запазва и Веселка Христамян. Тя е с ямболски корени, реализира се като дентален медик в Пловдив. Преподавател е в катедра и клиника по Лицево-челюстна хирургия към Стоматологичен факултет гр. Пловдив и УМБАЛ „Св. Георги“. Понастоящем общински съветник от „Демократична България“ в пловдивския местен парламент.

На трето място е Николай Чистов, който е собственик и управител на фирма за селскостопанска техника. Следват Димитър Брънков, Диман Димитров, Елена Иванова, Стоян Стоянов /който заменя участвали в предходните избори Пламен Даракчиев/ и Георги Бъчваров.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Повече за новата операционна система на Apple

През изминалата вечер Apple официално анонсира новото поколение на своята операционна система iOS, като това ще е нейната 15 версия. За момента тя е достъпна само за разработчици, като се очаква представянето ѝ да съвпадне с това на новия iPhone 13, както е ставало и до момента. Заедно с представянето […]