Бивш шеф на ямболската полиция стана директор на Столичната дирекция на вътрешните работи

NetNews

Със заповед на министър Бойко Рашков за директор на Столичната дирекция на вътрешните работи е назначен старши комисар Калоян Милтенов. В периода октомври 2019 – ноември 2020 година той беше директор на Областната дирекция на МВР в Ямбол. Днес старши комисар Милтенов бе представен пред състава на дирекцията от и.д. главен секретар на МВР гл. комисар Стоян Темелакиев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Ст. комисар Милтенов започва работа като разузнавач в системата на МВР през 1999 г. В следващите години заема последователно ръководни длъжности в системата – началник на група и началник на сектор „Икономическа полиция“ в Първо РУ, началник на сектор в отдел „Противодействие на икономическата престъпност“ – СДВР, заместник-началник, по-късно и началник на Трето РУ в София, началник на Първо РУ в София. От 14 октомври 2019 г. е назначен за директор на Областната дирекция на МВР в Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „Икономическа полиция“ в ГДНП. Награждаван е многократно за професионалната си работа.

Досегашният директор на СДВР ст. комисар Антон Златанов е преназначен на длъжност заместник – директор на СДВР.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Георги Марков: Цветанов си отиде заради 1 тоалетна, а Рашков стои с 12

Цецо, който уважавам и е с три деца, даде два апартамента за един и си отиде от ГЕРБ заради една тоалетна. Ако Рашков бе в ГЕРБ с 12 тоалетни, Бойко щеше да го изгони и от София, а Цецо би го приел за имотен светец. Радев и Слави си траят […]