Веселин Калановски: Имаме морал, имаме чест, имаме програма, имаме визия за България

NetNews

„Едно от нещата, които правя в Ямбол, е да водя разговори с хората. Не им обещавам нищо. На хората отдавна им е омръзнало от празни обещания. Единственото, което мога да обещая е, че ще направя всичко възможно и ще лобирам за идеите, които те имат”. Това заяви във видео, излъчено на живо в социалните мрежи Веселин Калановски, кандидат за народен представител и водач на листата на „Демократична България” в Ямболска област.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Според Калановски, проблемите в Ямбол не се различават много от проблемите в цялата страна. На първо място това са демографската криза и недостига на работна ръка. Също така част от инвестициите заобикалят град Ямбол и са ориентирани предимно към Бургас и Стара Загора. В тази връзка е добра идеята, която имат местните бизнесмени за разработването на освободена икономическа зона, включваща Ямбол и Сливен. За целта е необходимо построяването на съответната инфраструктура между двата града, с четири лентов път.

„Както знаете общините все още продължават да са подчинени на централния бюджет. Едно от нещата, за които се бори Демократична България е децентрализация на финансирането, т.е. част от средствата, които влизат от данъци във всяка една община, да остават в нея. Само така може да има пряка връзка между исканията на гражданите и хората, които ги управляват”, каза Калановски.

Ето какво сподели още Веселин Калановски:

„България може да полети. Трябва да се махнат тези тежести и окови от краката и. Не става с обещания, става с работа. С морал и чест. Не може да се бориш с продължение на години, за да премахнеш явление като „Пеевски“, като Управлението на сараите, като ГЕРБ, не може да се бориш и изведнъж да заприличаш на тях. Това означава да предадеш себе си. Не можем да имаме нещо общо с ГЕРБ, БСП и ДПС. Не може да става и дума за коалиция с тях. Ние се борим срещу този модел. Ние искаме да променим принципите на управление на тази държава.

Имаме морал. Имаме чест. Имаме програма. Имаме визия за това какво трябва да се случи в България.

Дайте ни шанс.

Мисля, че всички ще бъдем доволни”.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Важна новина за американски F-16 в авиобазата Граф Игнатиево

Международна летателна тренировка „Тракийска звезда 2021“ ще се проведе в периода 12-22 юли 2021 г. с участието на Военновъздушните сили (ВВС) на Република България, Република Гърция, Румъния и САЩ. В авиобаза Граф Игнатиево днес, 9 юли, успешно се пребазираха самолети F-16 от 555-та авиационна ескадрила от състава на 31-во авиокрило […]