ВиК аварии и ремонти в Ямболско на 26 май

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Поради отстраняване на аварии е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места:

За гр.Ямбол:

– „Диана“ 66,обръщалото на автобус №16

– пресечката на ул. „Крали Марко“ и ул. „Русе“

За Община „Тунджа“ – с. Веселиново

За Община Стралджа – с. Александрово

За Община Болярово – с. Стефан Караджово.


Във връзка с изпълнение на проект „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителна и канализационна системи в обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. Ямбол“ Ви информираме, че ще бъде извършено планово спиране на водоподаването по довеждащия водопровод Воден – Елхово, за превключване на реконструиран участък (от т.Т67 до точка т.Т105 – 1734,70 м. ф 280 ПЕВП), за връзка на временен водопровод и освобождаване на следващ участък (от т.Т105 до точка т.Н77) от съществуващия водопровод за работа.
Плановото спиране на водата е насрочено за 8:30 ч., на 28.05.2021 г., като очакваната продължителност е 8 часа. Без вода ще остане само с. Добрич и Регионалното депо за неопасни отпадъци.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Демократична България” се регистрира за параментарните избори (ВИДЕО)

Коалиция „Демократична България” се регистрира в Централната избирателна комисия за предстоящите парламентарни избори на 11 юли. Документите в ЦИК бяха внесени от съпредседателите Христо Иванов и Атанас Атанасов, както и от Владислав Панев, Борислав Сандов и Надежда Йорданова. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина