В. Калановски, водач на ДБ в Ямбол: Не сме на кратък политически спринт, „Демократична България” прави маратон

NetNews

„Дали сме си дума, че не сме на кратък политически спринт, „Демократична България” прави маратон и ние сме готови да тичаме доста дълго, докато наложим това мнение”. Това заяви днес водачът на коалицията в Ямбол Веселин Калановски. Той беше домакин на срещата със съпредседателя на коалицията ген. Атанас Атанасов, който бе в Ямбол, за да подкрепи кандидатите за народни представители на формацията в областта.

 „Както виждате, ние налагаме политическият дневен ред в цялата държава, каза още Калановски. И посочи:  „Примерите са прости. Първи започнахме да говорим за отстраняването на главния прокурор, за реформа в съдебната система. Тогава всички ни се подсмихваха и казваха, че хората не го разбират. Сега всички партии говорят за реформа в съдебната система.

Същото беше и когато заговорихме за дигитализация, за отстраняване на тежкия административен апарат, за облекчаване на гражданите. Говорим за премахване на тежестта на регулаторите, за да може бизнесът да се развива нормално. Това касае всички нас, както Ямбол, така и цяла България. Свободата е необходимост и нещо, което в последните 12 години повечето българи усетихме как изчезва през задната вратичка на българската политика. Искаме да я върнем обратно и да върнем самочувствието на българските граждани”.

Калановски изрази увереност, че посланията на „Демократична България”  срещат добър прием у все повече хора, както и че резултатът на коалицията на тези избори ще бъде още по-висок, както в страната, така и в Ямболска област.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Васил Петров пя парче на Deep Purple в памет на пловдивска рок легенда

Култовото парче "Soldier of Fortune" на Deep Purple, но в джаз вариация, изпълни в памет на рок летендата Стефан Костов кадифеният глас на българската сцена Васил Петров, разказват от регионалния сайт Тrafficnews.bg. Емблематичният пловдивски музикант и бохем ни напусна миналата година, а Васко Петров не пропусна да почете паметта му […]