„Диана Експрес“ е сред фаворитите за Наградите на БГ Радио, решаващият глас е на публиката

NetNews

Остават броени дни до определяне на победителите в 10-те категории на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021. Култовата формация „Диана Експрес“, чийто основател е почетният гражданин на Ямбол Митко Щерев, е номинирана в категорията „БГ ГРУПА“. Гласуването ще приключи на 16 юли. На 17 юли, събота, в зала Колодрум в Пловдив ще се проведе церемонията по връчване на наградите.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Това са единствените музикални награди в България, чиито победители се решават само от публиката. В категорията „БГ ГРУПА“, „Диана Експрес“ се конкурира с Б.Т.Р., „Остава“, „Deep Zone Project“, „Керана и космонавтите“.


Сред изпълнителите, с най-много номинации тази година са Тото Н, Ицо Хазарта, Миро и 4Magic. За награда в категория БГ Дебют ще се борят новите таланти на България – Керана и Космонавтите, DJ Mati, Момчил Косев, TRINYTY и Duli. За първи път БГ Радио ще представи и една изцяло нова категория, която също ще се определя от слушателския вот и това е БГ Комбинация.


За поредна година ще бъде връчена специалната награда БГ Вдъхновение на името на „Ана Мария Тонкова“. Наградата е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика. Тази година, единствената статуетка, която се определя еднолично от eкипа на БГ РАДИО, ще получат Тоника СВ и Стефан Диомов.


„Диана Експрес“ разчита на вашата подкрепа в категория БГ Група! Гласувайте на http://gmn.bgradio.bg/

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Екотоалетна превръща фекалиите във валута (ВИДЕО)

Използването на тоалетна може да плати кафето ви или да ви купи банани в университет в Южна Корея, където човешките екскременти се използват за захранването на сграда, разказва Ройтерс. Южнокорейски инженер създаде тоалетна, която превръща екскрементите в дигитална валута. Изобретението е дело на Чхо Чжае-вон, преподавател в Националния институт за […]