Димитър Бербатов се срещна с представители на футболните клубове от областите Ямбол и Сливен

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов посети Ямбол за пръв път, за да се срещне с представители на футболните клубове от областите Ямбол и Сливен.

Близо два часа продължи срещата на Бербатов с клубовете. Почти всички отбори изпратиха свои представители в зрителната зала на Община Ямбол. Пред тях Бербатов представи своята програма за развитието на футбола в България, която ще следва, ако бъде избран за президент.  Присъстващите заедно обсъдиха проблемите и възможностите, свързани с развитието на най-популярния спорт в България.

„Едно от най-важните неща в програмата ни е да отделим професионалния футбол от БФС. Той трябва да се администрира от Професионалната футболна лига, както е навсякъде по света“, бяха част от думите на Бербатов. Той наблегна и на важната тема за развитието на детско-юношеския футбол.

Бившият капитан на националния отбор призова хората да не се страхуват, да гласуват за промяната и допълни, че иска да помогне не на себе си, а на всички клубове.

Това е част от поредицата срещи на Бербатов, досега той се запозна с повечето представители на футбола от други региони на страната.

Част от неговия екип са Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков и Борис Станков.

Източник: Община Ямбол

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Zoom ще предлага превод в реално време при видеоразговори

Zoom продължава да подобрява услугите си, като с последната си инвестиция придобиват компания, която специализира в преводи в реално време. Германската Kites вече е собственост на Zoom и благодарение на изкуствен интелект трябва да улесни комуникацията на различни езици при видеоразговори. Към момента Zoom предлага подобна услуга, но тя работи […]