Димитър Иванов, водач на листата на ГЕРБ-СДС: Най-важно е да се състави стабилно правителство

NetNews

Среща на кандидатите за народни представители на Коалиция ГЕРБ-СДС за ямболски регион с хората от най-стария квартал на Ямбол „Каргон“ и от най-младия – „Златен рог“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Изнесените предизборни шатри на ГЕРБ са място, където гражданите могат да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 5 в бюлетината. Жителите на Ямбол разговаряха с Димитър Иванов, Станислав Говедаров, Атанас Христов, Волен Дичев и Николай Костадинов, за националните приоритети на партията, както и за акцентите от регионалната програма за развитие на Ямбол.

„Личните срещи с хората са изключително важни, защото само така можем да чуем тяхното мнение за политиката, която водим, за постигнатото дотук и да представим „очи в очи“ идеите си за бъдещето развитие на региона“, каза водачът на листата на Коалиция ГЕРБ–СДС Димитър Иванов.

„Ние на тези хора им вярваме, защото ги познаваме, тук живеят, тук гледат децата си. Това ни е много важно, че добре познават и проблемите ни, и решения имат“, казват каргонлии.

Водачът на листата увери събралите се хора, че ГЕРБ ще продължи с усилията си да помага за разрешаване на конкретни проблеми и реализиране на полезни проекти във всички населени места, за хората. Затова най-важно е да се състави стабилно правителство, категоричен е Иванов.

Димитър Иванов и останалите кандидати за народни представители продължават с откритите срещи в Ямбол и областта, като провеждат и информационна кампания за начина на гласуване. В предизборните шатри на ГЕРБ-СДС, доброволци показват нагледно начина на гласуване.

От Коалиция ГЕРБ-СДС приканват всички граждани да посетят предварително обявените места на шатри и да се уверят, че на 11 юли ще знаят как да упражнят законното си право на вот.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Върхът на раздора

Това е единственото име, което подхожда най-добре на завършилата в 2 часа сутринта среща на европейските лидери в Брюксел. В дневния ред бяха записани две теми. Първата – зад дипломатическия шперц "диалог с Русия", Ангела Меркел и Еманюел Макрон се опитаха да приспят неизличимата полска ненавист към Москва. Затоплянето на […]